Menu
Your Cart

Стажове UK

Стажове UK

Work and Travel Abroad – WATA предлага платени стажантски програми във Великобритания, в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, с продължителност 6-12 месеца.

 

Изисквания към кандидатите:

  • Да бъдат на възраст от 18 до 30 години;
  • Да владеят английски език на минимум средно ниво (Intermediate) ;
  • Да бъдат граждани на ЕС;
  • Предишен опит на подобни позиции се счита за предимство;

 

В повечето случаи квартирата е осигурена от работодателя. Цената е между £35 и £75 на човек на седмица, в зависимост от локацията и стаята.

Заплащането се определя от работодателя и зависи от възрастта на кандидата и от заеманата позиция.

 

Кои са нашите партньори във Великобритания?

Наш партньор във Великобритания е Twin Group. Основна мисия на компанията е да предостави на своите участници едни от най-добрите стажантски позиции на Oстрова, като задоволи нуждите и изискванията на работодателите и стажантите едновременно.

Twin  имат повече от 17 години опит в организирането на качествени стажове във Великобритания за студенти от ЕС. Техните стажантски програми помагат на хиляди млади хора да направят първите стъпки към своята кариера и да обогатят своята автобиография и опит. Качествата на техните програми не са останали незабелязани, Twin са носители на наградата "Star Work Experience Provider of the Year" на Studying Travel Magazine пет пъти от седем години, постигайки статут на "Superstar".

 

За повече информация посетете най-близкия за Вас офис на WATA или позвънете по телефона.