Block Island, RI/ Hotel workers

Block Island, RI/ Hotel workers

 

State: Rhode Island Location: Block Island
Position: Hotel workers Housing: $130/week
Wage: $9.60 Estimated h/week: 40
Количество: Добави в количката

Работните позиции са в хотел The Atlantic Inn. Студентите могат да работят като рецепционисти, камериери или помощници в кухнята. Работодателят осигурява храна в работното време на ресторанта. Изисква се отговорност и добро ниво на английски език.

Atlantic Inn на Block Island, RI, приветства своите гости като им предлага една невероятна почивка. Разположен високо на хълм, извън града, Atlantic Inn е наистина уникално и тихо място, където можете да се насладите на красотата и спокойствието на острова. С изглед от обграждащата веранда на хотела, пред гостите се открива невероятна гледка към старото пристанище и океана.

Block Island е един чудесен остров, който се намира на 20 км южно от континенталната суша на щата Rhole Island. Той е наречен "Бермудите на Севера". Съществува голямо разнообразие от неща за вършене в Block Island. Можете да намерите изобилие от места за посещение на острова, включително плажове, туристически пътеки, разходки сред природата, разглеждане на фарове, музика на живо и множество сувенирни магазини в града. Една невероятна - WATA дестинация.

Ако имате нужда от допълнителна информация кликнете на бутона "Запиши се!".

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: