Mackinac Island/ Host, dishwasher

Mackinac Island/ Host, dishwasher

 

State: Michigan Location: Mackinac Island
Position: host, dishwasher, sandwich cook Housing: $65/week
Wage: $7.25/h +tips Estimated h/week: 30-40
Количество: Добави в количката

Ресторант Yankee Rebel се намира на улица Астор в сърцето на града, само на разходка разстояние от пристанището, църкви и множество места за настаняване. Ресторантът разполага с голям брой места за сядане с избор на малки маси или големи сепарета за събиране на семейство и приятели, също така има и камина за романтични вечери.

Бижуто на Големите езера Mackinac Island има по нещо за всеки. Насладете се на красивите гледки, пазаруване, златисти пясъци и нощен живот.

Щата Michigan притежава най-дългата сладководна граница в целия свят! Тук се намират някои от големите американски езера - Ери, Мичиган, Горно езеро и Хюрън, които се наричат още „Големите езера“. Те са група от пет големи езера в близост (или на границата между) до САЩ и Канада. Това е най-голямата група от сладководни езера на Земята с обща площ на повърхността от 244 106 кв.км (а това се равнява по големина на половин Черно море!). Това всъщност е може би най-любопитният факт за Мичиган. Където и да стоите в рамките на щата Вие винаги ще се намирате на 136 км от Големите езера! Мичиган си има полуостров, като двете части на щата са свързани именно от моста Макинак - той съединява северната и южната част на щата. Мостът се издига над пролива, който съединява две от Големите езера (Мичиган и Хюрън), а дължината му е 8 км.

Ако имате нужда от допълнителна информация кликнете на бутона "Запиши се!".

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: