Mackinac Island/ Grocery clerk

Mackinac Island/ Grocery clerk

 

State: Michigan Location: Mackinac Island
Position: Grocery clerk, Deli worker, Stock Housing: $80/week
Wage: $9.50/h Estimated h/week: 40
Количество: Добави в количката

Работните позиции, които предлага Doud's Market са grocery clerk, stocker и deli worker.

Когато прекрачите прага на Doud's Market се сблъсквате с нещо повече от просто пазаруване. Като един от най-старите американски семейни магазин за хранителни стоки, това място е потопено в историята - за това напомнят и семейните снимки по стените, които ще ви върнат до 19 век, когато бизнесът е основан от Джеймс и Патрик Дуд.

Начело на четвърто поколение собственици е Андрю Дуд, а магазинът наскоро се разшири до Doud's & Deli Market, разположен близо до Shepler's Dock. С бързи ястия като сандвичи, пица и салати, това е перфектната дестинация преди пикник на брега на езерото.

Бижуто на Големите езера Mackinac Island има по нещо за всеки. Насладете се на красивите гледки, пазаруване, златисти пясъци и нощен живот.

Щата Michigan притежава най-дългата сладководна граница в целия свят! Тук се намират някои от големите американски езера - Ери, Мичиган, Горно езеро и Хюрън, които се наричат още „Големите езера“. Те са група от пет големи езера в близост (или на границата между) до САЩ и Канада. Това е най-голямата група от сладководни езера на Земята с обща площ на повърхността от 244 106 кв.км (а това се равнява по големина на половин Черно море!). Това всъщност е може би най-любопитният факт за Мичиган. Където и да стоите в рамките на щата Вие винаги ще се намирате на 136 км от Големите езера! Мичиган си има полуостров, като двете части на щата са свързани именно от моста Макинак - той съединява северната и южната част на щата. Мостът се издига над пролива, който съединява две от Големите езера (Мичиган и Хюрън), а дължината му е 8 км.

Ако имате нужда от допълнителна информация кликнете на бутона "Запиши се!".

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: