housekeeper

housekeeper

 

State: Alaska Location: Skagway
Position: housekeeper Housing: Free
Wage: $9.75 Estimated h/week: 40
Количество: Добави в количката

Работните места са в хотел в Skagway, Alaska. Задълженията включват почистване на стаи, работа на рецепция, разговори по телефона с клиентите. Работодателят осигурява безплатна квартира. Подходящият кандидат е работлив, мотивиран, комуникативен и с много добро ниво на английски език.

Край Скагуей е Ледниковият залив. Той постепенно добива световна известност заради хилядите туристи, които искали да наблюдават ограждащата го ледена пустош. Заливът е заобиколен от 16 ледника на морския бряг и повече от 100 по близките планински склонове. Върхът на ледника в океана е оцветен в различни цветове. От него често се откъсват огромни блокове лед и с гръм и трясък потъват сред вълните. Пътуването с кораб за туристите е в протежение на 100 км из Ледниковия залив. Планински върхове и сурова природа текат като кадри от филм от двете страни на борда. Косатки и делфини се хвърлят край кораба - постоянните жители на убийствената природа също търсят своето забавление.

Ако имате нужда от допълнителна информация кликнете на бутона "Запиши се!"

 

Работните места са в хотел в Seward, Alaska. Задълженията включват почистване на стаи, работа на рецепция, разговори по телефона с клиентите. Подходящият кандидат е работлив, мотивиран, комуникативен и с много добро ниво на английски език. - See more at: http://watabroad.com/job-offers-USA/Alaska/alaska-housekeeper-frontdesk-brigada-usa#sthash.tZfzQ19Z.dpuf

 

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: