Какво е WAT Europe?

Младежки и Студентски програми в Европа


                   WATA предлага програми за работа в складове в Европа, предимно в Англия. Складовете се намират в района на Улвърхемптън и Бирмингам, а работодателите предлагат дългосрочни и краткосрочни програми за своите кандидати. Минимум срок на договора е 3 месеца. След което се предлага дългосрочен договор. Дори по време на вашия „пробен“ 3 месечен период, получавате редовното заплащане за позицията. В повечето оферти се предлага място за живеене, осигурено от вашия работодател. Най-често това са къщи за 6-8 човека. Осигурява се и транспорт до работното място, ако няма публичен такъв.

                  Видовете работа са най-често работа в складове(warehouse worker), на поточна линия, работа във фабрики (за шоколад, месо, риба и др.), печатници и техните складове, шофьори на камиони/ мотокари в заводи. Повечето позиции изискват активна физическа работа и работа с товари. Също към задълженията често са включени маркиране на продукти, управление на пелетни колички и друг тип активности в един склад.

                  Заплащането стартира с минималната ставка на час за съответната държава, като има тенденция за повишение след постигане на добри резултати по време на работния процес. Плащането се извършва чрез превод в лична банкова сметка на всеки работник, за откриването на която работодателят съдейства при пристигането Ви там. Заплата се получава или в края на всяка седмица, или 2 пъти в месеца, в зависимост как е упоменато в трудовия договор.

Няма добавени продукти в тази категория.